Lansering av ny nettside!

Økonomibloggen
Økonomibloggen

Hei kjære abonnent,

Den siste tiden har Økonomibloggen gjennomgått omfattende oppdateringer på nettsiden for å tilrettelegge for raskere tilgjengeliggjøring av nye innlegg og gi enklere muligheten for nye skribenter å bidra.

Fra i dag, er det åpent for alle å sende inn søknad for å skrive innlegg på Økonomibloggen. Dette kan være innlegg om alt innen entreprenørskap, finans, markeder, investeringer, privatøkonomi, teknologi eller ledelse. Det har i lang tid vært etterspurt fra flere om muligheten for å publisere egenkomponerte artikler på Økonomibloggen, og vi er i dag begeistret for å ønske dere velkommen!

Økonomibloggen skal fra nå bli en plattform med et bredt innhold innenfor finans, ledelse, markeder, privatøkonomi, sparing, produktivitet, teknologi og entreprenørskap. Her kan alle som blir godkjent som skribent fortelle om sine aksjeanalyser, sparetips, produktivitetsråd eller andre økonomirelaterte historier. Vi har alltid hatt en visjon om å fortelle det norske folk historier innen økonomi, men det er først nå at den muligheten når deg. Nå kan alle fortelle sin historie.

Vi håper du liker den nye nettsiden! Tilbakemeldinger og andre kommentarer tas gjerne i mot på kontakt@okonomibloggen.no.

Hvorfor er det nå noen innlegg som er bak en betalingsmur?

Lesere på Økonomibloggen som ennå ikke er betalende medlemmer, kan støte på en betalingsmur, som er en viktig del av systemet vi bygger for publisering av høy kvalitet i stor skala. Ved å legge gode historier bak betalingsmuren vår - og hjelpe leserne med å finne historier de bryr seg om - kan vi betale skribentene av de gode historiene. Det er ingen annonser på Økonomibloggen, så vår virksomhet bygger på verdien vi gir leserne gjennom abonnementer. Det betyr at vi kan betale skribenter basert på kvaliteten på historiene deres til leserne, ikke oppmerksomheten de kan tiltrekke seg for annonsører.

For å få ubegrenset tilgang til det beste fra Økonomibloggen, blir du medlem for 29 kr / måned eller 299 kr / år.

Økonomibloggen

Økonomibloggen har som mål å hjelpe deg med å forstå komplekse finansielle konsepter, forbedre investeringsferdigheter, og å lære deg håndtering av penger i det hverdagslige livet.