Del dine tanker

Nå har du muligheten til å dele din innsikt og tanker rundt økonomiske emner. Her kan du dele dine tanker om trender, markeder, aksjer, derivater, entreprenørskap eller ledelse. Med en stor bredde av emner tiltrekker Økonomibloggen engasjerte lesere som er spesielt opptatt av økonomi og forretningsutvikling. Ved å bli skribent for Økonomibloggen kan du nå ut denne leserbasen raskt og enkelt.    

Hvordan det fungerer

Økonomibloggen dekker et bredt spekter av emner og innhold innenfor
økonomi, blant annet aksjer, fond, makroøkonomiske trender, sparing og
entreprenørskap. Vi publiserer innlegg i ulike former og lengder som er
tilpasset den aktuelle publiseringsplattformen.

Hvis du har en historie å fortelle, innsikt å dele eller et nytt perspektiv
du vil dele - velkommen! Det er både gratis og enkelt å få publisert et innlegg
på Økonomibloggen.

Alle innlegg som blir sendt inn til oss går gjennom en evalueringsprosess, hvor
innholdet må godkjennes før det blir publisert. Vi publiserer ikke innhold som
kan tolkes som reklame eller overdrevet bruk av referanser.

Bli skribent

Tjen penger på å skrive historier

Gjennom Økonomibloggens Partner-program, ved å la innlegget ditt leses av de som bryr seg om det, vil du generere inntekter av historien din. Avhengig av kvaliteten på skrivingen din og samsvaret med emnet ditt og publikum, kan inntektene dine variere fra noen få kroner i uken til hundrevis og til og med tusenvis. Ved hjelp av en stor bredde med emner, kombinert med Økonomibloggens overlegne SEO, sørger vi for at inntjeningen for velskrevne historier er betydelig etter hvert som tiden går.

Rettigheter

Du vil forbli den eneste eieren av arbeidet ditt og vil være i stand til å redigere eller slette det når som helst, selv etter at det er publisert. Tenk på Økonomibloggen som en publiseringskanal, vi hjelper deg med å rette historiene dine til folk som vil lese dem. Vi er ikke dine arbeidsgivere eller sjefer. Alt vi bryr oss om er å hjelpe deg med å finne og utvide publikum, da dette hjelper oss med å utvide vårt lesersamfunn.